پرستاری از سالمندان با مشکلات عصبی

اختلالات روانی در پیری؛ معرفی 7 بیماری روانی در سالمندان

بی‌تردید سالمند اگر دچار آنورکسیا یا بی میلی عصبی شود سلامتی‌اش به شدت تحت تاثیر قرار می‌گیرد و با عواقب خطرناکی مواجه می‌شود. با افراد هم و سن و سال خود که در گروه های خاصی فعالیت دارند آشنا کنید. در صورت نیاز با یک متخصص روانشناسی هم مشورت کنید و از او کمک بگیرید. این بیماری مختص سالمندان نیست و افراد در هرسنی درگیر آن خواهند شد. مراقبت از سالمند شما در منزل توسط مراقبین و پرستار های دوره دیده و با تجربه که به صورت روزانه یا شبانه روزی در خدمت شما عزیزان می باشند. تیم نبض اول آماده است تا پس از بررسی نیازها و شرایط خاص سالمند، هزینه خدمات را به صورت شفاف و دقیق به شما اعلام کند.

هنگامی که سالمند حضور فرد خارجی را نمی پذیرد، دلیل این است که گمان می کند خانواده توانایی مراقبت از آن را ندارند و احساس آسیب پذیری به او دست می دهد. شرایط ناامن در خانه می تواند منجر به بستری غیر ضروری یا اجتناب پذیر در بیمارستان شود. مراقبت در منزل هزینه ها را کاهش می دهد، نتایج سلامتی را بهبود می بخشد و اقامت در بیمارستان را کاهش می دهد. در اولین ویزیت یک پرستار سالمند با هماهنگی با پزشک معالج با بیمار کار خواهد کرد تا مراقبت های لازم را دریافت کند. در طول اولین بازدید، پرستار سالمند تمام جزئیات برنامه مراقبتی و درمانی را برای شما توضیح می دهد، از جمله اینکه اگر نیاز به ویزیت متخصص و یا فیزیوتراپی و متخصص تغذیه داشته باشید آنها میتوانند شما را راهنمایی کنند.

سالمندان مبتلا به آلزایمر برای آنکه بتوانند روند طبیعی زندگی را طی کنند نیاز به مراقبت دارند. هر چند که آلزایمر درمانی ندارد اما با کمک گرفتن از دکتر متخصص، پرستار سالمند و همچنین همکاری اعضای خانواده می توانید کمک شایانی به کاهش سرعت پیشرفت بیماری کنید. با کتاب خواندن، خاطره گویی، پرسش کردن از سالمند، نظرخواهی از او و… به او کمک کنید تا تمرکز حواس خود را تقویت کند. البته به خاطر داشته باشید که نباید با او بحث و مجادله کنید یا او را وادار به انجام کاری که علاقه ای به آن ندارد بکنید. مراقبت از سالمندان نیاز به برنامه ریزی برای یک مراقبت طولانی مدت دارد. در حال حاضر، با پیشرفت علم پزشکی، متوسط ​​طول عمر شهروندان به تدریج در سراسر جهان در حال افزایش است و نتیجه آن ظهور جامعه ای پیر است.

ایجاد حس استقلال در سالمند، همراه با صبوری و درک بالا، می‌تواند کیفیت زندگی او را بهبود بخشد و احساس امنیت و آرامش را در محیط خانه تقویت کند. پرستاران اعصاب و روان در زمینه حمایت روانی نیز نقشی کلیدی دارند. آنها می‌توانند با گوش دادن به مشکلات و نگرانی‌های بیماران، اطلاعات آموزشی در مورد بیماری و نحوه مقابله با آن، راهکارهایی برای کاهش استرس و تقویت خودآگاهی به بیماران ارائه دهند. این حمایت‌ها می‌تواند به بیماران کمک کند تا احساس راحتی بیشتری در برابر شرایط روانی خود داشته باشند و کیفیت زندگی آنها بهبود یابد. پرستاران اعصاب و روان همچنین باید توانایی ارائه پشتیبانی روانشناختی به بیماران را داشته باشند. این نوع حمایت شامل تشویق بیماران به بیان احساسات خود، کمک به ایجاد ارتباطات مؤثر و استفاده از تکنیک‌های درمانی مختلف است که می‌تواند به بیماران در مدیریت و بهبود وضعیت روانی‌شان کمک کند.

علاوه بر این، آنها باید به سوالات بیماران در خصوص داروها پاسخ دهند و اطمینان حاصل کنند که داروها به درستی مصرف می‌شوند. با استفاده از فناوری های پیشرفته، اطلاعات بیمار و روش های درمان به صورت دیجیتالی به سرویس دهندگان پزشکی ارائه می شوند. از جمله اطلاعات و فعالیت های پرستاری، روش های درمان بیماران، تغذیه، شناخت و تشخیص، نگهداری و پیگیری اطلاعاتی در مورد بیماران از طریق نرم افزارهای مختلف، سیستم های هوشمند، اینترنت اشیاء (IoT) و سایر فناوری های جدید. همچنین، این فناوری ها، با ارائه یک برنامه متعادل و سلامتی، موافق پرستاری که برای بهبود وضعیت هر بیمار طراحی شده است، به سرویس دهندگان پزشکی کمک می کند. در مورد اختلال در گفتار و تکلم، در قدم اول باید منبعی را که باعث ایجاد آن اختلال شده را شناسایی کرد.

    {
  • پرستاران باید محیط بیمار را آرام و مطمئن کنند تا تحریکات و فشارهای روانی کاهش یابد.
  • |}
  • در برخی افراد سالمند، بیماری اعصاب به صورت اختلال در خواب خود را نشان میدهد.
  • {
  • این شامل ارائه مراقبت‌های بهداشتی، تنظیم دوز داروها، کمک به رعایت بهداشت شخصی بیمار و فراهم کردن شرایط راحت برای استراحت بیمار می‌شود.
  • |}
  • در حال حاضر، رکن اصلی مدیریت چنین بیمارانی ارائه کمک و کمک خاص، معمولاً توسط اعضای خانواده یا گروه های حمایتی است.
  • {
  • به عبارت دیگر، نباید بیماری های شدید مربوط به اعصاب و روان در کهنسالی را امری طبیعی قلمداد کرد.
  • |}
  • این علائم می‌توانند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشند و شدت آن‌ها نیز متفاوت است.

در حالی که اکثر آنها از سلامت خوبی برخوردارند، بسیاری از آنها در معرض خطر ابتلا به شرایط سلامت روان مانند افسردگی و اختلالات اضطرابی هستند. بسیاری نیز ممکن است کاهش تحرک، درد مزمن، ضعف، زوال عقل یا سایر مشکلات سلامتی را تجربه کنند، که برای آنها به نوعی مراقبت طولانی مدت نیاز دارند. با بالا رفتن سن افراد بیشتر احتمال دارد چندین بیماری را همزمان تجربه کنند. نقش پرستار سالمند در منزل مراجعه به خانه بیمار، انجام برنامه درمانی، ارزیابی مشکلات سلامتی و بهداشتی بیمار و تدوین برنامه درمانی جدید با همکاری پزشک معالج بیمار می باشد. این پرستاران خدمات پرستاری سالمند در منزل را به بیماران ارائه می دادند. آن‌ها مسئول مدیریت ویزیت ها و مراقبت در منزل، معاینه بیماران، تدوین برنامه درمانی و موارد دیگر را به عهده دارند.

همچنین، با برگزاری مصاحبه‌های دقیق در خصوص تاریخچه پزشکی و روان‌شناختی بیماران، می‌توانند نتیجه‌گیری‌های مهمی را در اختیار تیم درمانی قرار دهند تا روند درمان بهتر و مؤثرتری انجام شود. پرستاری از سالمندان مبتلا به ام‌اس یک وظیفه حیاتی و بسیار مهم است که نیاز به دانش و مهارت‌های خاصی دارد. توجه به نیازهای فیزیکی، روانی و اجتماعی سالمندان، مدیریت صحیح داروها و تغذیه، و ایجاد حمایت روانی و عاطفی از جمله نکاتی است که باید در مراقبت از سالمندان مبتلا به ام‌اس مورد توجه قرار گیرد. پرستاران و خانواده‌ها باید همکاری کنند تا سالمندان مبتلا به ام‌اس زندگی با کیفیتی داشته باشند. نگهداری از سالمند در منزل نیازمند توجه به نکاتی مانند رعایت بهداشت فردی، مدیریت صحیح داروها، تهیه غذای سالم و متناسب با نیازهای او، ایجاد محیطی امن و راحت، و ارائه حمایت روحی و عاطفی است. نظارت بر سلامت عمومی، تشویق به تحرک و ورزش‌های سبک، و برقراری ارتباط منظم با پزشک یا متخصصان نیز اهمیت زیادی دارد.

پرستاران اعصاب و روان می‌توانند خانواده‌ها را در مورد بیماری‌های روانی و نحوه مراقبت از بیمار راهنمایی کنند. آموزش‌های لازم در خصوص مدیریت علائم بیماری، راهکارهای مقابله با بحران‌های روانی و نحوه مراقبت‌های خانگی می‌تواند به بهبود وضعیت بیماران کمک کند و بر کیفیت زندگی آنان تأثیر مثبت بگذارد. یکی از ارکان مهم پرستاری از بیماران اعصاب و روان، آموزش به بیماران و خانواده‌های آنان است. پرستاران با ارائه آموزش‌های لازم، خانواده‌ها را در جهت مدیریت بهتر وضعیت بیمار راهنمایی می‌کنند و به آن‌ها کمک می‌کنند تا با شرایط روحی و روانی بیمار بهتر سازگاری پیدا کنند. این آموزش‌ها می‌تواند شامل نحوه رفتار با بیمار، مدیریت علائم بیماری و راهکارهای مقابله با استرس باشد.

استفاده از تجهیزات کمکی مانند واکر یا صندلی چرخ‌دار نیز ممکن است ضروری باشد. پرستار باید مطمئن شود که سالمند به طور منظم ورزش‌های سبک انجام می‌دهد تا از تحلیل عضلات جلوگیری شود. نشانه‌های دیگری همچون احساس خارش، سوزش، گزگز در بخش‌های مختلف بدن، میگرن و مشکلات گفتاری نیز ممکن است در بیماران مبتلا به ام‌اس ظاهر شود. این علائم می‌توانند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشند و شدت آن‌ها نیز متفاوت است. با پیشرفت ام‌اس، برخی بیماران کنترل خود بر روی ادرار و مدفوع را از دست می‌دهند. این مسئله باعث می‌شود آن‌ها مجبور به استفاده از تجهیزاتی مانند پوشک بزرگسال یا سوند شوند.

همچنین، نبض اول با بیمه‌های تکمیلی همکاری دارد و می‌توانید از پوشش بیمه برای کاهش هزینه‌ها استفاده کنید. برای مشاوره رایگان و اطلاع از تعرفه‌ها، کافی است با ما تماس بگیرید. برای بهبود این اختلالات، می‌‌توانید از پرستاران متبحر مجموعه پرستار اول کمک بگیرید. در نهایت، نیاز است که مطالعاتی در مورد عوامل مؤثر بر رابطه بین فناوری‌ها و سالمندان انجام شود. این کار می‌تواند به ما کمک کند تا بهترین راه را برای کمک به سالمندان و پیشرفت فناوری در رابطه با آنها انتخاب کنیم.

پرستاری از بیمار در منزل با هدف کاهش هزینه های مراقبت های بهداشتی و بهبود عملکرد مستقل سالمندان ارائه شده است. هدف اصلی پرستار سالمند حفظ و یا بهبود توانایی های عملکردی و رفاه سالمندان و کاهش استفاده از نهادهای خدمات درمانی مانند بیمارستان است. علاوه بر مراقبت‌های درمانی، روان‌پرستاران به مراقبت‌های پیشگیرانه نیز توجه دارند. این مراقبت‌ها شامل شناسایی عواملی است که ممکن است به تشدید اختلالات روانی یا عصبی بیمار منجر شوند و برنامه‌ریزی برای پیشگیری از آنها می‌شود. یکی از مهم‌ترین وظایف روان‌پرستاران، آموزش به بیماران و خانواده‌های آنان است.

ممکن است همسر و عزیزان خود را از دست داده باشند و یا به دلیل زندگی پر دغدغه امروزی ناچار به تحمل دوری فرزندان خود باشند. از این رو، روحیه ایشان حساس تر بوده و در معرض ابتلا به اختلالات روانی قرار دارند. بسته به ماهیت و دامنه بیماری، افراد سالمند مبتلا به اختلالات عصبی نیاز به طیف گسترده ای از خدمات مراقبتی و پرستاری دارند. کسانی که بیماری آنها به مرحله پیشرفته رسیده به مراقبت شبانه روزی و پشتیبانی کاملاً تخصصی نیاز دارند، در حالی که سایر سالمندان ممکن است فقط به کمکهای اولیه یا مراقبت شخصی به صورت نیمه وقت نیاز داشته باشند. انواع بیماری اعصاب و روان یا اختلالات روانی می‌توانند تاثیرات عمیقی بر خلق‌وخو، تفکر، ادراک و رفتار فرد بگذارند.

Contact Us
naser rasouli
Email: acrotic.info@gmail.com
Phone: 0098914562900
tehran
tehran, iran, iran

همانطور که گفته شد، بیماری پارکینسون یک اختلال مغزی می باشد، علائم پارکینسون اکثر اوقات به مرور زمان شروع می شود و با گذشت زمان بدتر می شود. آیا تاکنون با بیماری روانی در سالمندان مواجه شده اید و نحوه رسیدگی به آن را می دانید؟ به طور معمول فردی که وظیفه نگهداری از سالمند را برعهده می‌گیرد با رفتارهای غیرمعمول، شرم‌آور و بی قاعده مواجه می شود. سالمندان به مرور زمان با افزایش سن دچار تغییراتی در رفتار خود می شوند، که باید نحوه برخورد و رسیدگی به آنها را به خانواده ها و پرستار سالمند آموزش داد. موسسه پرستاری تحت نظارت وزارت بهداشت مشغول به فعالیت شده است و با تجربه ترین افراد را در زمینه نگهداری از سالمندان مبتلا به اختلالات روانی به منزل شخصی افراد اعزام می کند. تا انتهای مطالب همراه ما بمانید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید. آموزش به بیماران و خانواده‌ها یکی از مهم‌ترین جنبه‌های مراقبت پرستاری است.

اگرچه ام‌اس معمولاً در سنین جوانی تشخیص داده می‌شود، اما سالمندان نیز ممکن است به این بیماری مبتلا شوند. تفاوت‌های اصلی شامل شدت علائم، کندی روند بهبودی و همچنین افزایش نیازهای فیزیکی و روانی سالمندان است. همچنین برخی از مشکلات رایج سالمندی مثل کاهش قدرت جسمی و تعادل، با علائم ام‌اس ترکیب شده و وضعیت را پیچیده‌تر می‌کنند. بیماری فراموشی یا همان آلزایمر نیز از جمله مشکلاتی است که با افزایش سن و ورود به دوران کهنسالی بروز پیدا می کند. به همین دلیل از جمله بیماری های اعصاب و روان سالمندان به شمار می رود. اما به مرور زمان پیشرفت کرده و موجب از بین رفتن حافظه طولانی مدت فرد نیز می گردد تا جایی که فرد توانایی تشخیص زمان و مکان را از دست می دهد.

بیماری های عصبی دوران سالمندی – مراقبت از سالمند

یکی از مهم‌ترین فواید پرستاری از بیماران اعصاب و روان، بهبود کیفیت زندگی آن‌ها است. پرستاران با توجه به نیازهای فردی بیماران و شرایط خاص بیماری‌های عصبی و روانی، مراقبت‌هایی را فراهم می‌کنند که به کاهش علائم و بهبود وضعیت بیمار کمک می‌کند. این اقدامات به بیماران کمک می‌کند تا عملکرد روزمره‌شان بهبود یافته و در نهایت کیفیت زندگی‌شان افزایش یابد. با استفاده از روش‌های پیشگیرانه و ارائه آموزش‌های مستمر، پرستاران اعصاب و روان می‌توانند به کاهش ریسک بروز اختلالات روانی و عصبی در بیماران کمک کرده و با نظارت دقیق بر روند سلامت روانی آنان، از تشدید بیماری‌ها جلوگیری کنند. این رویکرد بهبود کیفیت زندگی بیماران را به همراه خواهد داشت و در نهایت به سلامت اجتماعی و فردی افراد کمک می‌کند.

مغز انسان برای آنکه استراحت کرده و از مواد زاید پاکسازی شود نیاز به خواب دارد و بالعکس، خوب نخوابیدن موجب تحلیل رفتن مغز می گردد. اختلالات خواب که ممکن است به شکل پرخوابی، کم خوابی، بدخوابی و… ظاهر شوند از جمله مشکلات اعصاب و روان هستند و معمولا در بین سالمندان بسیار شایع می باشند. سلامت روانی سالمندان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و نباید توجه به سلامت جسمانی، ما را از بیماری های اعصاب و روان دوران سالمندی غافل کند. به خاطر داشته باشید که الزاما پیری موجب بروز این بیماری ها نیست. به عبارت دیگر، نباید بیماری های شدید مربوط به اعصاب و روان در کهنسالی را امری طبیعی قلمداد کرد.

نقش خانواده در مراقبت از سالمندان با ام‌اس

در این زمینه، پرستاران اعصاب و روان وظیفه دارند تا با ارائه مراقبت‌های ویژه، به بیماران در مقابله با این مشکلات کمک کنند. پرستار بیمار عصبی کسی است که کاملا مسلط به تمامی اختلالات عصبی و روانی است و با توجه به شرایط بیمار کاملا با نحوه ارتباط گیری با او آشنا است و آموزش و مهارت‌های لازم را در جهت اعصاب شناسی و سلامت روان افراد دیده است. پرستار بیمار اعصاب و روان سابقه کار در مراکز درمانی، بیمارستان‌ها، مراکز تحقیقاتی و مشاوره داشته است. اختلالات گفتاری، یکی از مشکلاتی است که بسیاری از سالمندان آن را در دوران پیری تجربه می‌کنند. افرادی که دچار سکته مغزی شده‌اند، اغلب دچار لکنت زبان و حتی عدم توانایی در ادای کلمات می‌شوند.

پرستار باید داروها را با دقت و به‌موقع به بیماران ارائه دهد و از هرگونه خطای دارویی جلوگیری کند. علاوه بر این، آگاهی از عوارض جانبی داروها برای پرستار ضروری است تا در صورت بروز هرگونه اثرات جانبی، بتواند فوراً به آن واکنش نشان دهد. آموزش به بیماران در خصوص نحوه استفاده صحیح از داروها و آگاهی از عوارض احتمالی نیز یکی از وظایف مهم پرستاران در این حوزه است. پرستاری از بیماران اعصاب و روان نقش بسیار حیاتی در تضمین سلامت کلی افراد ایفا می ‌کند. سلامت روان، که به رفاه روانی، عاطفی و اجتماعی فرد اشاره دارد، تأثیر عمیقی بر احساسات، افکار و رفتارهای فرد دارد.

{

مراقبت از سالمندان مبتلا به بیماریهای اعصاب و روان

|}

از آنجایی که افراد مسن و سالمندان ترجیح می‌دهند زندگی مستقلی داشته باشند، از خدمات پرستاری به شکل های مختلفی می توانند استفاده کنند. موسسه خدمات پرستاری و مراقبتی پرستار اول، مجموعه‌ای از خدمات پرستار کودک، همراه و پرستار بیمار، پرستار سالمند، روانشناس کودک و مربی کودک را با نهایت دقت در انتخاب و گزینش افراد مجموعه، در اختیار مراجعه کنندگان عزیز قرار می‌دهد. این خدمات به صورت 24 ساعته و در همه روز های سال توسط مرکز پرستار اول، ارائه می‌شود. تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به مرکز خدمات پرستاری پرستار اول می‌باشد. اختلالات روانی می‌توانند به خلق‌وخو، افکار، رفتار و تعاملات اجتماعی فرد تأثیر بگذارند و باعث مشکلاتی در روابط، تحصیلات و شغل شوند.

یکی از مسائل حیاتی در این میان، مراقبت مناسب و پرستاری از سالمندان مبتلا به ام‌اس است که نیازمند دانش، تخصص و توجه ویژه‌ای است. برخی از بیماران اعصاب و روان نیازمند مراقبت‌های خاص در زمینه تجزیه و تحلیل امواج مغزی هستند. پرستاران باید توانایی کار با دستگاه‌های مرتبط به ثبت و تجزیه امواج مغزی را داشته باشند. این مهارت به پرستار کمک می‌کند تا اطلاعات دقیق‌تری درباره وضعیت بیمار به دست آورد و در صورت نیاز به تفسیر نتایج امواج مغزی، اطلاعات کافی را به تیم درمانی ارائه دهد. بعضی از بیماران اعصاب و روان نیازمند بستری شدن در بیمارستان و مراقبت‌های ویژه هستند.

این مراقبت‌ها شامل کمک به نیازهای اولیه مانند بهداشت شخصی، تغذیه و نظافت بیمار می‌شود. علاوه بر این، پرستاران در انجام مراقبت‌های تخصصی‌تر نظیر تزریق دارو، نظارت بر وضعیت سلامت جسمانی، انجام تمرینات فیزیکی و مراقبت از زخم‌ها نیز مهارت دارند. 71 بیمار عصبی که نیاز به پیگیری داشتند، به‌طور تصادفی به مراقبت‌های معمول سرپایی روانپزشکی یا مراجعه حمایتی پرستاران روان‌پزشکی جامعه به منزل به‌عنوان عوامل اصلی درمان آنها تقسیم شدند و هر 6 ماه یک‌بار به‌مدت 18 ماه ارزیابی شدند. هیچ تفاوتی بین اثربخشی دو شیوه خدمات بر علائم، سازگاری اجتماعی یا بار خانوادگی یافت نشد. بیمارانی که به پرستاران روانپزشکی جامعه مراجعه می‌کردند، رضایت بیشتری از درمان گزارش کردند. پرستاری روانپزشکی اجتماعی منجر به کاهش چشمگیر تماس‌های سرپایی با روانپزشکان و سایر کارکنان، ترخیص بیشتر و افزایش اندک تماس با پزشک عمومی برای تجویز شد.

در این مواقع نیاز است که پرستار برای رسیدگی و مراقبت از بیمار روان‌پریش استخدام شود. کلرپرومازین و هالوپریدول از داروهای موثر برای درمان مشکلات روان پریشی محسوب می‌شوند. البته این قرص‌ها در هنگام پرستاری از بیمار عصبی، ممکن است که عوارضی را به همراه داشته باشند. به همین دلیل، فناوری های پیشرفته ای که در علوم پزشکی به عنوان یکی از راه های مهم برای بهبود سلامت و افزایش کیفیت زندگی سالمندان ارائه می شود، اعتبار بیشتری دارد. همچنین، با استفاده از این تکنولوژی، بازدید های تصویربرداری و ارزیابی بیمار به صورت رایانه ای، پزشکان و پرستاران می توانند به این شکل بررسی و ارزیابی فعالیت بیماران را به راحتی انجام دهند.

اولین گام در مراقبت از بیماران اعصاب و روان، ارزیابی دقیق وضعیت بیمار است. این ارزیابی باید به‌طور جامع انجام شود و شامل مصاحبه با بیمار و اعضای خانواده او، بررسی سوابق پزشکی و روان‌شناختی و تحلیل علائم و نشانه‌های موجود باشد. پرستار باید با دقت به سوابق دارویی بیمار توجه کند و در صورت لزوم، داروهای مصرفی بیمار را بررسی و نحوه مصرف آن‌ها را به‌طور مؤثر مدیریت کند. ارزیابی اولیه، همچنین به پرستار کمک می‌کند تا نیازهای فردی بیمار را شناسایی کرده و برنامه‌ریزی مناسبی برای مراقبت و درمان او تنظیم کند. پرستار اعصاب و روان یا همان روان‌پرستار (Neuropsychiatric Nurse)، فردی است که در زمینه مراقبت و درمان بیماران مبتلا به اختلالات عصبی و روانی تخصص دارد.

این افراد پس از دریافت آموزش‌های خاص در زمینه علوم اعصاب و روان‌شناسی، توانایی لازم برای تشخیص و درمان اختلالات روانی را دارند. روان‌پرستاران در محیط‌های مختلفی مانند بیمارستان‌ها، مراکز درمانی روانی، کلینیک‌های مشاوره و حتی در منزل بیماران فعالیت می‌کنند. آنها با توجه به ویژگی‌های خاص بیماری‌های اعصاب و روان، مهارت‌های ویژه‌ای برای مراقبت از بیماران دارند. مراقبت پرستاری از بیماران اعصاب و روان نه تنها به فرآیند درمان بیماران کمک می‌کند، بلکه باعث کاهش هزینه‌های درمان نیز می‌شود. با ارائه مراقبت‌های دقیق، به موقع و مداوم، بیماران می‌توانند از بستری شدن در بیمارستان‌ها جلوگیری کنند و در خانه تحت درمان قرار گیرند، که این امر باعث کاهش هزینه‌های پزشکی و بستری می‌شود. علاوه بر این، مراقبت‌های مناسب و پیگیری منظم می‌تواند سرعت روند بهبودی بیمار را افزایش دهد و نیاز به درمان‌های پیچیده و پرهزینه‌تر را کاهش دهد.

این بیماری در مقایسه با آنورکسیا و بولیمیا در بین عموم مردم رایج‌تر است و شاید خیلی از افراد در هنگام عصبی و ناراحتی این نوع از اختلال را بارها تجربه کرده باشند. در برخی افراد سالمند، بیماری اعصاب به صورت اختلال در خواب خود را نشان میدهد. در این هنگام ممکن است خواب فرد زیاد یا کم شود یا بی کیفیت و سبک شود. در صورتی که خواب سالمند دچار اختلال شود و از خواب با کیفیت بی بهره شود، ممکن است به مرور مشکلات جسمی، اضطراب و افسردگی یا پرخاشگری در فرد ظاهر شود. پرستاران اعصاب و روان مسئولیت نظارت دقیق بر مصرف داروها و پیگیری درمان‌های دارویی بیماران را بر عهده دارند. آنها باید از درست بودن دستورات پزشکی، میزان مصرف داروها و نظارت بر عوارض جانبی داروها اطمینان حاصل کنند.

اگر آگاه به افسردگی سالمندان نباشید ممکن است خطرناک شود زیرا علائم آن بی سروصدا است. در شرایط بحرانی مانند حملات اضطرابی شدید یا افکار خودکشی، روان‌پرستار باید قادر باشد واکنش‌های فوری و مؤثر نشان دهد تا از آسیب بیشتر به بیمار جلوگیری شود. این وظیفه نیازمند مهارت‌های ویژه‌ای است که در شرایط استرس‌ زا، موجب کاهش تنش‌ها و مدیریت بحران می‌شود. تقریباً یک سوم از بزرگسالان بالای سن 60 سال، با مشکلات شنوایی تا حدودی مواجه می‌شوند. مشکلات شنوایی چه شدید و چه ضعیف باشند، می‌توانند باعث از دست رفتن راحتی و توانایی ارتباط برقرار کردن و بدتر از همه از دست رفتن اعتماد به نفسشان شود. به‌طور کلی در مورد بیماری های تغذیه ای، کاهش ترس و استرس، دور کردن افکار منفی، دیدی مثبت نسبت به خود، در پیش گرفتن سبک زندگی سالم، ورزش کردن، استفاده از تکنیک‌های آرام سازی و … می‌تواند بیشترین کمک را در روند درمان داشته باشد.

همچنین، فناوری های پیشرفته، توسط پرستاران نیز برای ارائه یک محیط درمانی مثبت به سالمندان، که برخی از نوع بیماری های خاصی دارند، مورد استفاده قرار می گیرد. هدف داروها افزایش دسترسی به دوپامین در انتهای عصبی مغز و تنظیم هماهنگی حرکات حرکتی است. به عنوان مثال مهارت انجام مراقبت های بالینی، داشتن شناخت کافی نسبت به نوع بیماری ،  به راحتی با سالمند و اطرافیان سالمند به خوبی ارتباط برقرار کند و هم چنین توانایی انجام امور منزل و درست کردن غذای مناسب برای سالمند را داشته باشد. معمولا افراد سالمندی که دچار بیماری پارکینسون هستند به دلیل اینکه تعادل جسمانی ندارند نیاز به یک پرستار منزل دارند. از جمله مهمترین عوامل ایجاد این بیماری، بیماریهای متابولیکی مانند دیابت، کم خونی، تیروئید و بیماریهای روماتیسمی میباشد. در صورتی که اعصاب حرکتی سالمند را درگیر کند، او دیگر قادر به حرکت نیست.

انواع بیماری اعصاب و روان مانند بیماری ALS طیف وسیعی دارند و می‌توانند علائم و نشانه‌های متنوعی را شامل شوند. این مشکلات عمدتاً بر رفتار، خلق‌وخو، احساسات و تفکرات فرد تاثیر می‌گذارند. اختلالات روانی می‌توانند تمام جنبه‌های زندگی یک شخص را تحت تأثیر قرار دهند. اختلالات تغذیه ای در واقع دسته‌ای از بیماری های مزمن هستند که در پی مشکلات عصبی همچون استرس و افسردگی یا محدودیت در مصرف غذا در سالمندان عزیز ایجاد می‌شود. شواهد و نتایج به دست آمده حاکی از آن است که عوارض جسمی و همچنین نرخ مرگ و میر در این نوع از بیماری‌ها نسبت به سایر بیماری‌هایی که منشاء روانی دارند بیشتر است.

از این رو آگاهی از علائم آن و درمان به موقع می‌تواند از بروز بسیاری از ناراحتی‌های جسمی و روحی بعدی جلوگیری کند. سالمندان مبتلا به بیماریهای اعصاب ممکن است به بیماریهای افسردگی، اضطراب، آلزایمر، پارکینسون، اختلال خواب یا نوروپاتی دچار شوند. هر کدام از این بیماریها مسائل و مشکلات عدیده ای به همراه دارند که گاهی سالمند را از ادامه زندگی به تنها و رسیدگی به امور شخصی باز میدارند. بهترین کار برای این افراد استخدام پرستار سالمند است که به صورت همراه و همدم از آنها مراقبت و نگهداری کند. ام‌اس (MS) یک بیماری خودایمنی پیچیده و ناتوان‌کننده است که سیستم عصبی مرکزی را تحت تأثیر قرار می‌دهد و معمولاً باعث مشکلاتی در حرکت، بینایی و حتی تفکر می‌شود. در حالی که این بیماری در میان جوانان بیشتر شناخته شده است، سالمندان نیز می‌توانند به ام‌اس مبتلا شوند یا در سنین بالاتر از آن رنج ببرند.

آنها باید بیماران را در خصوص بیماری‌شان آگاه کرده و راه‌های مقابله با مشکلات روانی و عصبی را به آنها آموزش دهند. این مشاوره‌ها نه تنها به بیماران، بلکه به اعضای خانواده نیز کمک می‌ کند تا با چالش‌های روانی بیمار بهتر کنار بیایند. بسیاری از اثرات متداول افزایش سن، می‌تواند بر توانایی برقراری ارتباط سالمندان نیز مؤثر باشند. بسیاری از افراد مسن، دچار کند شدن سرعت پردازش مغزی و کند شدن حافظه می‌شوند که می‌تواند انجام مکالمات پیچیده را دشوارتر کند. بیماری آلزایمر و دیگر مدل های زوال عقل، می‌توانند قدرت برقراری ارتباط و تکلم را از سالمندان بگیرند.

تغذیه مناسب نقش کلیدی در بهبود کیفیت زندگی سالمندان مبتلا به ام‌اس دارد. پرستاران باید به تغذیه سالم سالمندان توجه داشته باشند و مطمئن شوند که آن‌ها از مواد غذایی غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی استفاده می‌کنند. همچنین پرهیز از غذاهای سنگین و پرچرب که می‌تواند باعث افزایش خستگی و ضعف شود، بسیار مهم است. پرستاری از سالمندان تنها به مراقبت‌های فیزیکی محدود نمی‌شود؛ پرستاران باید به سلامت روانی و روحی سالمندان نیز توجه داشته باشند. ام‌اس می‌تواند منجر به افسردگی و اضطراب در سالمندان شود و این مسئله نیازمند مدیریت ویژه‌ای است. پرستار می‌تواند از طریق گوش دادن به مشکلات و نیازهای سالمند و فراهم کردن فضای مثبت و آرامش‌بخش به کاهش استرس و اضطراب کمک کند.

پیشگیری از خطراتپرستاران به سالمندان کمک می‌کنند تا در حین غذا خوردن، در وضعیت مناسب قرار بگیرند. حفظ حالت نشسته و مستقیم در حین غذا خوردن، احتمال گیر کردن غذا را کاهش می‌دهد. بیماریهای اعصاب در سالمندان شامل موارد مختلفی میشود که میخواهیم در این مقاله به بررسی ویژگیها و راههای درمان آنها بپردازیم. ناراحتیهای اعصاب در سالمندان شامل بیماریهای افسردگی، پارکینسون، آلزایمر، اضطراب، نوروپاتی و اختلالات خواب میشود. یکی از اصلی‌ترین وظایف پرستار، مراقبت از نیازهای فیزیکی سالمندان مبتلا به ام‌اس است. این شامل کمک به حرکت، جلوگیری از بروز زخم بستر و همچنین کمک به تغذیه صحیح سالمند است.

استفاده از تجهیزات کمکیدر صورت نیاز، پرستار از تجهیزات تخصصی مانند دستگاه ویتالیسم برای تحریک عضلات بلع استفاده می‌کند. در ادامه به بررسی اجمالی این اختلالات رایج سالمندان خواهیم پرداخت. بیماران به کم خوابی و سخت خوابیدن دچار می شوند که اغلب مشت زدن و یا گرفتگی در عضلات را به همراه دارند. برای درمان افسردگی سالمند باید به‌موقع عمل کنید و تلاش داشته باشید که روحیه از دست رفته سالمند را برگردانید. با او به خرید بروید، گردش و حضور در جمع‌های گروهی را بیشتر کنید.


این سایت