به عنوان نمونه به جهت پنبه در هنگام کشت به خاک افزوده می شود البته در مورد سبزیجات همین رخداد در فصل پرورش می بایست شکل دهد یا این که برای گندم بهترین روزگار استعمال در هنگام جوانه زنی هست . به خاطر داشته باشید به کارگیری از همین کود در غلظت های بالا ممکن هست منجر مسمومیت و آسیب به گیاه شود، براین اساس همواره پیش از استفاده آزمایش خاک شناسی را انجام دیتا تا بهترین سرانجام را اخذ نمایید. اساسی اینکه به کار گیری از همین کودها مزایای متعددی برای گیاه و رشد آن دارد، ولی مزیتی به جهت خاک ندارد و استفاده بلند مدت از آن می تواند موجب هلاکت خاک شود. بخش اعظم پتاسیم مورد به کار گیری در تولید کود از رسوبات طبیعی کلرید پتاسیم به دست می آید و سپس قطعات سنگ و نمک از آن حذف می گردد. رسوبات سولفات پتاسیم و نیترات پتاسیم هم از دیگر منابع همین کود ها به حساب می آیند که نادرتر می باشند .
- از سوی دیگر به کشاورز میگویند شما مالیات ۹درصد را پرداخت نکنید در صورتی که کشاورز در به عبارتی در آغاز زمانی کالا را خریداری میکند همین ۹درصد را پرداخت میکند.
- ممکن شما به جهت گیاهان گلدانی خانه خود اقدام به خرید کود شیمیایی یا این که کود ارگانیک ویتامینه کرده باشید و یا ممکن است شما کشاورزی باشید که قصد خرید کردن این کالا را دارد.
- درایران بهداشت تنها یک مُهرداردکه بدست تولیدکنندگان میباشد خودبهداشت تنها حقوقش را میگیرد، کشورهای که مالک دارندبرای مردمشان قیمت قائل میشوند..
- برخی از شناختهشدهترین آنها، کشاورزی زیستی، کشاورزی بیولوژیک، کشاورزی تجدیدشونده و کشاورزی استوار است.
- از گذشتههای دوچندان به دور کشاورزان دریافتند درجایی که فضولات حیواناتی نظیر اسب، گاو، گوسفند و مرغ وجود دارد، گیاه رشد بهتر و بیشتری دارد و از آن به بعد از آن همواره از کود حیوانی جهت رویش گیاهان استفادهشده است.
و یکی از از معایبش آن میباشد که به آسانی رطوبت هوا را جذب می نماید و دانههای کود بهم چسبیده و تشکیل کلوخه می دهند و دیگر آن که اشتعال زا است. به این معنی که در صورتی که ضربه به کود وارد شود آتش می گیرد و اختلال آتش سوزی به وجود میآورد. مشکلی که در ارتباط اساسی کود اوره وجود داراست همین می باشد که به استدلال حلالیت زیادش شستشویش در خاک خیلی فراوان است. یعنی در صورتی که آب آبیاری یا بارندگی دوچندان و خاک شنی باشد به راحتی همین کود در خاک شسته میشود.
هنگام کود دهی دقت به همین نکته حتمی می باشد که نباید کودها کلیدی ریشه فضای سبز در تماس باشند و بی تردید باید میان آنها لایهای از ماسه یا این که خاک حائل باشد. کود npk به راحتی در آب حل می شوند و می اقتدار در روزگار آب پاشی از آن ها به کار گیری کرد تا به تدریج جذب ریشه های گیاه شوند. خط مش دیگر استفاده از همین کود این هست که شما کریستال های آن را بر روی سطح خاک قرار بدهید و حساس هر توشه آبیاری یه خرده از کود وارد خاک و جذب ریشه ها شود.
کشت میوه استوایی پاپایا در ایران
کودی که تنها یکی یا این که دو گزینه از آن ها را تامین کند کود ناقص محسوب می شود. به کار گیری از کود تام به جهت هر باغچه ای منطقی به نظر می برسد در حالی که همین عمل مدام بهترین گزینش نیست. نیتروژن موجود در همین نوع کود، سبب ساز تقویت رویش شاخ و برگ طبیعت و گیاهان می گردد . همینطور رویش نهال هایی که به طراوت کاشت شده اند را افزایش می دهد. آلودگی آب های زیرزمینی یكی دیگر از پیامدهای به کار گیری ی بی خط مش از كودهای شیمیایی است.
برای ادراک دقیق کاربرد کود فسفاته، باید شناخت کاملی از مهمترین عنصر تشکیل دهنده این کود یعنی فسفر داشه باشید. سپس از نیتروژن، فسفر مهمترین ماده دارای آیتم نیاز به جهت رشد و نمو گیاهان متفاوت است. از کود فسفاته بخش اعظم در مناطقی که خاک در معرض شسته شدن بی منش قرار دارد، به کار گیری میگردد پس میتوان به راحتی تنیجه گرفت که کشاورزان بخشها مرطوب و پرباران، مشتریان ردیف اولیه همین دسته از کودها هستند. به طور کلی فسفرها منبع خوب تغذیه غلات مختلف همچون، گندم و جو میباشند و به همین عامل امنیت غذایی انسانها تا حدود متعددی به این عنصر اهمیت و کودهای حاوی آن متعلق است. لازم است بدانید که تعادل در مصرف این کود کلیدی است چرا که افراط در به کارگیری بیش از حد آن موجب سوختن گیاه شده و به بها نابودی کلیه دست رنج کشاورز و باغدار تمام میشود. پس برای جاوگیری از بروز چنین فاجعهای صد رد صد پیش از طولانی تر نمودن کود فسفاته به گیاه، خاک زمین خویش را آزمایش کرده و مهم مهندس کشاورزی هم مشورت کنید.
این کود دارای دقت به داشتن همین عناصر مهم، منجر تقویت و رویش گیاهان و درختان میشود. این موادتشکیل دهنده میتواند اثر گذاری بسیار لطف بر بر روی علت میوه ندادن درخت میزان باروری و کیفیت میوه و ثمر طبیعت و گیاهان داشته باشد. در گزینه اختلاط سموم و کودها نکته مهمی که وجود داراست همین میباشد که خوبتر هست در ارتفاع عملیات سم پاشی محلول مرتبا نیز زده شود تا رسوبی در کف تانکر از خود بر جای نگذارد. چرا که گاها بازدید می شود که تانکرها از همزن های لطف بهره نمی برند.
برای سفارش مهم شماره ۰۲۱۷۱۰۵۷۲۹۷ تماس بگیرید
تهیه کود خانگی برای تغذیه گیاهان یکی از از بهترین راهکارهایی است که سلامت گیاهان را تضمین میکند. این کودها تحمل گیاهان در برابر آفات را بالا برده و محصولات سالمتری را در اختیار شما قرار میدهد. استعمال از کودهای شیمیایی نیز دوچندان آسان است و اغلب آنان مایع بوده یا باید به صورت محلول در آب به کار گیری کرد، بدین ترتیب به راحتی میتوان آنها را اساسی دیگر محلولها ادغام کرده و آیتم به کارگیری قرار داد. هرچند بسیاری از کودهای شیمیایی که آیتم استفاده قرار میگیرند حاوی سه عنصر اضطراری هستند، حساس همین درحال حاضر کودهای دیگری که حاوی کوچک مغذیها هستند نیز در بازار موجود میباشند.
در ضمن، مصرف عمده بارور-۲ هیچ مدل اثر سویی در پی ندارد، زیرا در صورت ازدیاد باکتری در خاک، این موجودات جزءجزءکردن شده و به فضای سبز بازمیگردند. مطابق مشاهدات کشاورزان و گزارش کارشناسان کشاورزی در مرزو بوم و همچنین منابع مختلف علمی، تاثیر باکتری های موجود در این کود بر کمتر بیماری های ناشی از باکتری ها و قارچ های خاک زی محرز شده است. یک عدد دیگر از بهترین کارهایی که به جهت اصلاح خاک باید انجام داد، بهبود شرایط آبیاری است. در نخست باید به مقدار حتمی به خاک آب بدهیم و از آبیاری بیش از حد و کاهش از حد نیاز بپرهیزیم. پس از آن باید از طریق های نوین آب پاشی مثل آبیاری قطره ای استفاده کنیم. هنگامی که اوره به تیتر کود، در خاک مصرف میگردد ضروریست تا توسط آنزیم اورهآز که در اکثر زمان ها خاکها وجود دارد، نخست به کاربامات و سپس به کربنات آمونیوم هیدرولیز شده و کربنات آمونیوم بلافاصله به گازهای دیاکسید کربن و آمونیاک تبدیل میشود.
مدیریت هزینه های کوددهی
پس از خواندن همین مقاله شما در مورد اصول مخلوط کردن کودها، واکنش کودهای گوناگون حساس یکدیگر، مزایا و مضرات مصرف کودها اصلی هم اطلاعات زیادی به دست آوردن میکنید. در نقطه نهایی انتظار میرود با رعایت همین توصیهها مقدار برداشت و میزان مرغوب بودن متاع مورد نظر شما ارتقا یابد. از بروز مشکلات ناشی از سو مدیر مصرف کود درختان کود و در عاقبت تخریب بالقوه محفظه زیست پرهیز شود. کود شیمیایی ازت ازعنصر نیتروژن تولید می شود که همین نیتروژن به شکلهایی متفاوتی از کود شیمیایی تبدیل می شود. کود شیمیایی ازت به عامل اینکه ریلکس حل می شود و به سرعت در دسترس گیاه قرار می گیرد، به کودهای دیگر ترجیح داده می شود.
کود شیمیایی
امروزه به کار گیری نامعقول و بی رویکرد کود، سموم وآفت کشهای شیمیایی به عنوان یک عدد از مهمترین علل آلودگی های زیست محیطی شناخته می شود و هزینه های متعددی را هم لازم دارند. نیز چنین مصرف بی خط مش کودهای شیمیایی یک عدد از عوارض تخریب و نیستی لایه ازن و در سرانجام تهدید تندستی انسان و دیگر کود موجودات زنده می باشند (حکم علی پور،1387). استعمال از کود شیمیایی از مهمترین راهکارهای ارتقا تولید محصولات کشاورزی است، در این نوشته شما را دارای انواع کودهای شیمیایی، موادتشکیل دهنده تشکیل دهنده، تاریخچه استفاده از کود شیمیایی در کشاورزی و مزایا و معایب کاربرد آن آشنا می کنیم.
معایب و عوارض به کار گیری از کود اوره:
کمپوست یا این که پوسال همان ترکیبی از پسماندهای حیوانی و گیاهی که طی فرآیندها و شرایط مختلف به وجود میآید. کمپوست از کهن ترین روشهای بازیافت بوده که زبالههای شهری، فاضلاب و لجن و دیگر مواد آلی تجزیهشده و به صورت کود در کشاورزی استفاده میگردند. این دسته کود بسیار خوب در باغداری، کشاورزی، در اختیار گرفتن فرسایش و بهسازی خاک، ساختوساز تالاب، پوشش دفن زباله استفاده مضاعف داشته و آفتکشی طبیعی محسوب میگردد.
مصرف مقدار متعددی کود حیوانی نیز میتواند در نقصان pH خاک موءثر باشد. سرکه چوب یک کود ارگانیک است ومحصولی هست که تماما از طبیعت به دست آمده و فاقد اثرات مخرب زیست محیطی و نامطلوب بر موجودات زنده می باشد. عنصر روی بر تولید هورمونهای رشد گیاه و باروری و تولید میوه گیاه اثر گذار است. درصورتیکه در گیاهی مقدار عنصر بر روی اندک باشد موجب ریزش برگ، خشک شدن و ناچیز شدن پرورش گیاه می شود. میکرو المنت بر روی از طرز جایگذاری عمقی و محلول پاشی در اختیار گیاه قرار می گیرد. حیاتی دقت به برف و باران های زمستان، بهترین زمانه به کارگیری از کود حیوانی پاییز است چون خوبتر می پوسد و سهل وآسان تر در دسترس ریشه قرار می گیرد. به جهت فعالیتهای آنزیمی، تولید هورمونهای رشد، تلقیح، باروری و تشكیل میوه وجود عنصر بر روی لازم بوده و كمبود آن موجب حصر رشد، ریزش برگ، تاخیر در گشوده شدن گلها، ریزش و خشكیدگی میوه می شود . عنصر روی فعال كننده ی بیش از 300 گونه آنزیم در انسان، دام و گیاه است و در اکثر اوقات مكانیسم های حفاظتی تن نقش بسزایی ایفا میکند.
گیاهان هم نظیر ما انسان ها برای پرورش و زنده ماندن به غذای منحصر خود احتیاج دارند. علاوه بر نور و آب و هوای مناسب کود کشاورزی برای تغذیه و بقای گیاهان نیاز است. کودها دارای دقت به ترکیبات خود در سه دسته کود شیمیایی، کود بیولوژیکی یا کود آلی تقسیم بندی می شوند. در کودهای شیمیایی مختلف، به طور معمول ادغام موادتشکیل دهنده یا % خلوص آن متفاوت است. گیاهان هم مانند دیگر موجودات زنده به جهت رشد و پرورش؛ به مواد غذایی مغذی نیاز داراهستند و اگر مواد غذایی کافی به آنان نرسد، سالم و کیفیت خود را از دست خواهند داد. از همین رو می بایست در انتخاب کود گزینه نظرتان، اعتنا کافی را به کار بگیرید و از یک کود مناسب و طبیعی به کارگیری نمایید. همچنین فراموش نکنید دلیل اینکه چرا گیاهان نیاز به کود داراهستند و طریق به کار گیری و مصرف کود هم از اساسی متعددی برخوردار هست و اگر به شکل بنیادی و اصلی در لحاظ گرفتن یک سری نکات اهمیت انجام نشود، گیاه در گیر آسیب میشود و ممکن می باشد به طور کلی از دربین برود. کشاورزان اگر به لطف اصلی اصول کوددهی به گیاهان آشنا باشند و بتوانند به لطف نیاز آنها را تأمین کنند؛ اهمیت پرورش بهتر و سریعتر فرآورده مواجه خواهند شد.
چگونگی استفاده از کود درخت مرکبات به مراد مثمر به ثمر بودن محصولات آن
محققان اثر این نانو کود بر روی گیاه سویا گزینه چک قرار دیتا اند و متوجه شده اند که این نانو کود ها در مقایسه اهمیت نانو کودهای صنعتی تا 20 % بیش خیس میتوانند منجر ارتقاء رشد محصولات شوند. یک عدد از نانو کودهای نیتروژنی که امروزه مضاعف مورد توجه قرار گرفته، نانو کود zeo-urea میباشد که سبب ساز جذب بالای نیتروژن در گیاه میشود. همینطور فسفر نیز دیگر ماده مغذی هست که برای رویش بهینه گیاهان اهمیت دارد. همینطور این نانوذرات بسیار در آب حلال میباشند و این ویژگی منجر میشود تا مواد مغذی به مهربانی در خاک پخش شود و بیش تر در معرض گیاهان قرار بگیرد. در کودهای صنعتی و شیمیایی چنین خصوصیت تماشا نمی شد و این کود ها حلالیت دوچندان پایینی در آب دارند. ولی به تازگی حساس استفاده از نانو مواد مالامال منفذی نظیر کیتوزان و زئولیت توانسته اند نانوذراتی را ایجاد نمایند که جذب فراوان بالایی داراست و اثری نیز بر روی خاک باقی نمیگذارد. از طرف دیگر، بالا بودن PH خاک موجب هدررفت بخشی از نیتروژن موجود در کود اوره از شیوه فرآیند تصاعد آمونیاک هم میشود. براین اساس مصرف کود اوره در خاک های آهکی موجب خارج شدن قسمتی از نیتروژن کود به صورت کود درختان گاز آمونیاک از خاک میشود. البته مصرف کود سولفات آمونیوم در خاکهای آهکی به عامل خواص اسیدزایی حاصل از حضور آنیون سولفات مانع از هدرفت نیتروژن موجود در کود سولفات آمونیوم به صورت گاز آمونیاک می شود.