[ad_1]

دسترسی هدایت شده یکی از آن کنترل های مبهم دسترسی است که در اعماق iOS و iPadOS دفن شده است و احتمالاً شما حتی از وجود آن اطلاع نداشتید. با این وجود ، این می تواند در نحوه استفاده و کنترل دسترسی شما به دستگاه Apple تفاوت زیادی ایجاد کند – یا دیگران را انتخاب کنید. در این راهنما ، نحوه فعال سازی و استفاده از این ویژگی در iPhone ، iPod Touch و iPad را توضیح می دهیم.

فروش مرتبط با جمعه سیاه

دسترسی مدیریت شده چیست؟

دسترسی هدایت شده برای محدود کردن استفاده دستگاه Apple شما از فقط یک برنامه فعال کار می کند. این دسترسی به همه کنترل ها و ویژگی های موجود برای آن برنامه خاص را فراهم می کند ، اما به کاربران اجازه نمی دهد به برنامه دیگری که روی دستگاه نصب شده دسترسی پیدا کنند. دسترسی هدایت شده به برنامه های خاص محدود نمی شود.

به عنوان مثال ، اگر iPhone را فقط به YouTube Kids محدود کنید و این دستگاه را به کودک تحویل دهید ، هنگام بازپس گیری دستگاه شما کاملاً بی نظم نخواهد بود. دسترسی هدایت شده حتی دسترسی به صفحه اصلی را نیز فراهم نمی کند.

به طور کلی ، دسترسی هدایت شده برای محافظت از حریم خصوصی شما ، جلوگیری از تغییرات تصادفی توسط شخص ثالثی که ممکن است از آن استفاده کند یا تمرکز بر وظیفه شما است. عملکرد تایمر به ویژه برای تنظیم محدودیت های استفاده برای کارهای خاص مناسب است. این برای والدین ، ​​تحصیلات ، تجارت ، رستوران ها ، موزه ها و غیره ایده آل است.

راهنمای دسترسی را فعال کنید

ابتدا اجازه دهید این ویژگی را فعال کنیم. این دستورالعمل ها برای iPhone و iPod Touch نوشته شده اند ، اما با iPad نیز کار می کنند.

مرحله ی 1: برای باز کردن برنامه تنظیمات ، ضربه بزنید.

گام 2: به پایین بروید و روی ضربه بزنید دسترسی.

مرحله 3: به پایین بروید و روی ضربه بزنید دسترسی به آب نزدیک پایین

مرحله 4: ضربه زدن سوئیچینگ به دسترسی به آب برای فعال کردن این ویژگی (در صورت عدم وجود آن).

مرحله 5: ضربه زدن تنظیمات رمز عبور.

مرحله 6: ضربه زدن برای دسترسی مدیریت شده یک گذرواژه تنظیم کنید.

مرحله 7: رمز را دو بار وارد کنید. رمز عبور رمز محافظت از تلفن شما است ، زیرا کاربر باید بداند که خروج از یک برنامه خاص به چه معناست. همچنین می توانید Face ID یا Touch ID را به عنوان راهی برای پایان دادن به جلسه با دسترسی دستی فعال کنید.

مرحله 8: به صفحه قبلی برگردید و روی ضربه بزنید سوئیچینگ به میانبرهای دسترسی. با این کار می توانید سه بار کلیک کنید در خانه یا جانبی را فشار دهید و از برنامه دلخواه خود در هر زمان وارد حالت دسترسی مدیریت شده شوید.

از دسترسی هدفمند استفاده کنید

تصویری از یک تابع دسترسی مدیریت شده

هنگامی که آماده تمرکز روی یک برنامه هستید ، موارد زیر را انجام دهید:

مرحله ی 1: برنامه ای را که می خواهید روی آن تمرکز کنید باز کنید.

گام 2: دکمه های زیر را فشار دهید:

مرحله 3: با استفاده از یک انگشت قسمت هایی از صفحه را که نمی خواهید با ورودی لمسی به آنها پاسخ دهید ، دایره کنید. این هنگام تماشای فیلم یا خواندن راحت است ، بنابراین نمی توانید از وظیفه خود خارج شوید. می توانید مناطق خاصی را جابجا یا تغییر اندازه دهید یا ضربه بزنید ایکس برای حذف آنها

مرحله 4: ضربه زدن دسترسی به آب

مرحله 5: ضربه زدن شروع کنید در گوشه بالا سمت راست

توجه داشته باشید: اگر انگشتانتان خسته است ، می توانید از Siri برای شروع یک جلسه دسترسی مدیریت شده استفاده کنید. فقط یک برنامه راه اندازی کنید و به سیری بگویید “دسترسی مدیریت شده را فعال کند”. تا زمانی که برنامه را باز نکنید ، سیری کاری انجام نمی دهد.

گزینه های اضافی را انتخاب کنید

گزینه های دسترسی هدایت شده

پس از باز کردن برنامه و فعال کردن دسترسی هدایت شده ، باید ببینید تنظیمات در گوشه پایین سمت چپ با این کار می توانید دسترسی به چندین عملکرد را کنترل کنید.

مرحله ی 1: ضربه زدن تنظیمات.

گام 2: یک منوی بازشو در پایین ظاهر می شود ، شش سوئیچ را نشان می دهد: دکمه کناری ، دکمه های تنظیم صدا ، حرکت ، صفحه کلید ، لمس و محدودیت زمانی. لمس کنید سوئیچینگ را فعال یا غیرفعال کنید.

مرحله 3: ضربه زدن انجام شده تمام کردن

راهنمای پایان دسترسی

منطقه حفاظت شده با دسترسی آب

برای پایان دادن به جلسه دسترسی مدیریت شده دو راه وجود دارد:

  • سه بار کلیک کنید جانبی یا در خانه را فشار دهید ، گذرواژه را وارد کنید و ضربه بزنید پایان.
  • سه بار کلیک کنید جانبی یا در خانه را فشار دهید و به Touch ID یا Face ID اجازه پایان جلسه دهید.

پس از فعال شدن دسترسی راننده ، هرکسی که بخواهد برنامه قفل شده را ترک کند پیامی دریافت می کند که به او می گوید سه بار کلیک کند در خانه یا جانبی دکمه خروج اگر آنها رمز عبور را نمی دانند ، نمی توانند از دسترسی هدایت شده خارج شوند. این حالت همچنین اعلان ها را هنگام استفاده غیرفعال می کند.

اگر هرگز در حالت دسترسی مدیریت شده گیر کردید (مانند فراموش کردن کد دسترسی) ، فقط دستگاه را دوباره راه اندازی کنید تا پاک شود. برای غیرفعال کردن کامل دستی دستی ، به تنظیمات برگردید و ضربه بزنید سوئیچینگ برای غیرفعال کردن این ویژگی

توصیه های سردبیران






[ad_2]

منبع: tarahi-news.ir