چگونه تلفن یا رایانه لوحی Android خود را به درستی حذف کنیم


سیمون هیل / روند دیجیتال

تلفن های هوشمند ما با برخی از مهمترین اسرار ما آشنا هستند. ایمیل های حساس کسب و کار ، جزئیات مالی ، اطلاعات تماس و حتی ممکن است حتی یک عکس مخاطره آمیز مواردی نیست که بخواهید در دستان اشتباه قرار بگیرید. به عنوان مثال ، هنگامی که شرکت امنیتی Avast 20 تلفن هوشمند اندرویدی از eBay خریداری کرد ، قادر به بازیابی عکس ها ، جستجوی گوگل ، ایمیل ها ، پیام های متنی و اطلاعات تماس بود. بنابراین دفعه دیگر که می خواهید تلفن هوشمند خود را بفروشید یا دور بیندازید ، مطمئن شوید که تنظیمات کارخانه را به درستی بازیابی کرده اید. ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه تلفن Android خود را به طور کامل حذف کنید تا مطمئن شوید اطلاعات شخصی دیگری باقی نمانده است.

حفاظت از تنظیم مجدد کارخانه

شما باید با حذف Factory Reset Protection (FRP) شروع کنید. گوگل FRP را در Android 5.0 Lollipop به عنوان یک لایه امنیتی بیشتر معرفی کرده است. این برای جلوگیری از سرقت تلفن شما توسط سارقان ، پاک کردن آن و سپس استفاده یا فروش آن طراحی شده است.

وقتی یک تلفن با قابلیت FRP را به تنظیمات کارخانه بازنشانی می کنید و سعی می کنید آن را به عنوان دستگاه جدیدی تنظیم کنید ، از شما خواسته می شود نام کاربری و گذرواژه آخرین حساب Google را که در دستگاه ثبت شده است وارد کنید. اگر این جزئیات را نداشته باشید ، تلفن قفل می ماند و دیگر نمی توانید به آن دسترسی داشته باشید. بدیهی است که اگر می خواهید آن را بفروشید یا توزیع کنید ، این خوب نیست.

بسته به اینکه از چه دستگاه اندرویدی استفاده می کنید ، تغییرات کمی وجود خواهد داشت ، اما با رفتن به تنظیمات مشابه می توان روند را انجام داد.

در اینجا نحوه غیرفعال کردن آن آورده شده است:

  1. با وارد کردن تنظیمات صفحه قفل / تنظیمات بیومتریک ، قفل صفحه را خاموش کنید. این شامل اسکنر اثر انگشت ، پین یا قفل الگو است.
  2. مورد بعدی که باید انجام دهید حذف حساب Google خود است. این کار را می توان با دسترسی به تنظیمات حساب خود و لمس کردن انجام داد حذف حساب کاربری.
  3. اگر از دستگاه سامسونگ هستید ، همچنین می خواهید حساب سامسونگ خود را حذف کنید. وقتی می توانید تلفن خود را در کارخانه بازنشانی کنید ، این کار به راحتی انجام می شود.

پس از حذف حساب Google خود ، می توانید با تنظیمات کارخانه ادامه دهید.

تنظیم مجدد کارخانه چگونه کار می کند؟

وقتی تنظیم مجدد کارخانه را روی تلفن هوشمند Android خود انجام می دهید ، باید آن را حذف کنید اما این کار انجام نمی شود. آدرس کلیه داده های شما را پاک می کند ، بنابراین دیگر نمی داند در کجا ذخیره شده است ، اما در واقع داده ها را بازنویسی نمی کند. در این حالت ، این امکان برای کسی وجود دارد که از نرم افزار بازیابی آماده استفاده کرده و برخی از این داده ها را پس بگیرد. بیایید ببینیم چگونه تلفن هوشمند اندرویدی خود را به درستی حذف کنیم.

داده های خود را رمزگذاری کنید

اولین قدم این است که داده های خود را رمزگذاری کنید. این گزینه در Android تعبیه شده است و شما باید هر بار که تلفن خود را روشن می کنید پین یا رمز عبور وارد کنید. این بدان معناست که هرکسی که پس از نیاز به کلید ویژه برای رمزگشایی از تلفن شما ، سعی در بازیابی اطلاعات از آن دارد و هیچ کلیدی وجود نخواهد داشت.

  1. تلفن خود را کاملاً شارژ کنید یا در شارژر متصل کنید زیرا این فرآیند کار می کند ، زیرا بسته به مقدار داده شما ممکن است چندین ساعت طول بکشد.
  2. روش پیمایش دقیق در این مرحله بعدی بسته به تلفن کمی متفاوت خواهد بود. در اصل خواهد بود تنظیمات> امنیت> رمزگذاری تلفن. اما برای مثال در Samsung Galaxy که می خواهید ادامه دهید تنظیمات> بایومتریک و امنیت> رمزگذاری یا رمزگشایی کارت SD. توجه داشته باشید که این کار فقط با کارت microSD انجام می شود که فضای کافی برای ذخیره داده های شما را دارد.

اگر تلفن شما با Android 6.0 Marshmallow یا نسخه جدیدتر ارائه شده است ، باید به طور پیش فرض رمزگذاری شود و می توانید به بخش بعدی بروید. اگر مطمئن نیستید کدام نسخه از Android در تلفن شما کار می کند ، نگاهی بیندازید تنظیمات> دستگاه / تلفن> اطلاعات نرم افزار توجه داشته باشید که تنها درصورتی که Android 6.0 Marshmallow خارج از جعبه نصب شود ، رمزگذاری خواهد شد.

تنظیم مجدد کارخانه تلفن

قبل از انجام این کار اطمینان حاصل کنید که همه چیزهایی را که می خواهید نگه دارید داشته باشید زیرا همه چیز را پاک می کند. مراحل کار برای اکثر دستگاه های اندرویدی مشابه است ، اما برخی از تولیدکنندگان دوست دارند متفاوت باشند.

  • در کهکشان سامسونگ به تنظیمات> مدیریت عمومی> بازنشانی> بازنشانی داده های کارخانه و سپس ضربه بزنید دستگاه را بازنشانی کنید.
  • با تلفن Huawei به بروید تنظیمات> سیستم> بازنشانی> بازنشانی کارخانه و سپس ضربه بزنید تلفن را ریست کنید.
  • Google Pixel اینگونه است تنظیمات> سیستم> پیشرفته> تنظیمات مجدد> پاک کردن همه داده ها (بازنشانی کارخانه) و سپس ضربه بزنید تلفن را ریست کنید.

پس از انجام این مراحل ، تلفن شما تمیز خواهد شد. همه داده های قابل بازیابی قبلی رمزگذاری می شوند و رمزگشایی آنها غیرممکن است. طبق نظر بیشتر کارشناسان فنی ، اکنون ایمن است گوشی هوشمند خود را بفروشید یا آن را به شخص دیگری منتقل کنید. با این حال ، برای برخی از افراد ، بازگرداندن تنظیمات کارخانه اطمینان کافی نیست.

با داده های ناخواسته بازنویسی کنید

اگر می خواهید کاملاً مطمئن باشید که اطلاعات شما دیگر نیست ، می توانید داده های رمزگذاری شده را دوباره بنویسید. این گزینه به سادگی انجام مجدد تنظیم مجدد کارخانه پس از بارگیری دستگاه با داده های ناخواسته است. با این کار ، بازیابی اطلاعات حذف شده را غیرممکن می کنید زیرا داده های خود را رمزگذاری کرده اید و سپس رونویسی می کنید. احتمالاً خیلی زیاد است – اما اگر می خواهید این مسیر را طی کنید ، این یک فرآیند به اندازه کافی ساده است. ابتدا ، یک دسته داده را در تلفن خود بارگذاری می کنید – داده های جعلی یا محتوای بی معنی مانند چند فیلم بزرگ – تا زمانی که حافظه پر شود. در این مرحله ، با انجام تنظیم مجدد کارخانه ، داده های ناخواسته “بالای” رمزگذاری قبلی شما رمزگذاری می شود.

در صورت انتخاب این مسیر نیازی به انجام آن به صورت دستی نیست ، زیرا برنامه های زیادی در دسترس هستند که می توانند با داده های ناخواسته رونویسی کنند. در Play Store می توانید Shreddit ، Secure Erase with iShredder 6 و AVG Cleaner جدیدتر را مشاهده کنید.

مهم نیست که چه نوع اطلاعاتی را برای حذف از Android خود نیاز دارید ؛ شما می توانید این کار را به چندین روش مختلف انجام دهید. خواه از تنظیم مجدد کارخانه ، رمزگذاری یا تلاش برای بازنویسی نامه ناخواسته استفاده کنید ، باید دستگاه پاک شده داشته باشید.

توصیه های سردبیران







منبع: tarahi-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>