نمونه های تجاری این محصولات “SDS” در واقع خالص نیستند، بلکه مخلوطی از سولفات های سدیم آلکیل های گوناگون هست که SDS جز اصلی آن است. سدیم لوریل سولفات (SLS)، همچنین به تیتر سدیم لوریل سولفات یا سدیم دودسیل سولفات شناخته میشود، یک سورفاکتانت آنیونی میباشد که به طور معمول به تیتر یک دلیل تمیز کننده امولسیون کننده در محصولات تمیز کننده خانگی (شویندههای لباسشویی، اسپری پاک کنندهها و مواد شوینده خودرو ظرفشویی) به کار گیری میشود. همین ماده یک عامل فوم اثرگذار است ، مایع را به فوم تبدیل می نماید و پودر غنی ای را ساخت می کند که اکثر ما در هنگام شستن چهره، مو و تن خویش انتظار داریم. ولی طی تحقیقاتی که بر بر روی حیوانات آزمایشگاهی انجام گردیده است غلظت های بالای سدیم لوریل سولفات باعث تولید آلرژی های پوستی و چشمی شده است. سدیم لوریل سولفات به اختصار SLS مهم فرمول NaC12H25SO4 یا این که سدیم دودسیل سولفات SDS یا این که یا این که ماده نزدیک به آن سولفات لوریت سدیم یا سولفات لاریل اتر سدیم (سدیم لوریل اتر سولفات) Sodium Laurylether Sulfate به اختصار SLES رایجترین سولفاتهای سطح فعال آنیونی (مواد فعال سطحی آنیونی) از پاککنندههای سنتزی اصلی قدرت زیاد و بهطور دقیقتر جزو مواد فعال سطحی (مواد فعال سطحی یا مواد مؤثر) میباشد. این فعالیت موجب می شود توان پاک کنندگی نسبت به زمانی که دو سورفکتانت به طور جداگانه عمل می نمایند بالاتر رود. دشواری آب قدرت کف کنندگی شان را چندان پایین تاثیر قرار نمی دهد. 3. سدیم لوریل سولفات در بیشتر مواد تجاری شوینده ها مانند مایع ظرفشویی و پاک کننده های صنعتی ( کارواش و کف شورها و برطرف کننده روغن) و در بیش از 90% مواد بهداشتی و پاک کننده تن و سر همچون خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون اعم از مایع و غیر مایع جهت زدودن چربی به تیتر ماده کف کننده و پاک کننده و امولسیون کننده مواد چسبنده به کار می رود و جز مواد اول آرایشی و دارویی است. آیا چیزی در گزینه سدیم لوریل صابون بدون سدیم لوریل سولفات سولفات SLS میدانید؟ آیا از نحوه ی ساخت همین ماده ی ترکیبی چیزی میدانید؟ گاهی تایم ها SLES یاSLS اهمیت برچسب ‘برگرفته از نارگیل’ یا این که ‘ مشتقات طبیعی نارگیل ارائه میشود ودارا بودن کد تجاری و ثبت استاندارد ملی و باوجود صحت مورد قضیه طبیعی بودن، سبب گمراهی میگردد. این ادغام در بیشتر مواد شویندههای تجاری مثل مایع ظرفشویی و پاککنندههای صنعتی (کارواش و کف شورها و بر طرفکننده روغن) و در بیش از ۹۰٪ مواد بهداشتی و پاککننده بدن و سر ازقبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون چه به شکل مایع یا غیرمایع جهت زدودن چربی به تیتر ماده کفکننده و پاککننده و امولسیون کننده مواد چسبنده بکار می‌رود و جزو مواد نخستین آرایشی عوارض سدیم لوریل سولفات و داروئی است.

ایندکسر