میوههای خشک شده حاوی قند طبیعی بالایی هستند. در بسیاری از مواقع می توان به ابر غذاها به عامل خصوصیت یا فایده خاصی که گفته می شود اشاره کرد ، نظیر این که می تواند از برخی بیماری ها یا این که بیماری ها رهایی یابد ، ایمنی را افزایش دهد ، فشار خون ، قند یا این که کلسترول را کمتر دهد و موردها دیگر. از دیگر خاصیت آلبالو خشک می توان به بهبود عملکرد قلب، تقویت سیستم ایمنی و تقویت استخوان ها اشاره کرد. به اینصورت که محلول قلیایی داغ حیاتی غلظت 1 تا 2.5% به مدت 30 تا 60 ثانیه به قسمت های خارجی هلو نصف شده افشانده می شود ، بعد از آن از نحوه پاشیدن آب پوست آن انقطاع می گردد . کالا به یاری حرکت نقاله حلزونی به جلو رانده می شود آب یا این که محلول موجود از روش تزریق بخار آب گرم می شود در این طریق دمای آب به 88 تا 99 سکو می رسد . نخست پوست متاع به وسیله آب داغ یا این که بخار در مدت کوتاهی شامل 0.5 تا 3 دقیقه آزاد می شود . هر چه محل نگهداری خنکتر باشد، میزان مرغوب بودن مواد خشک شده در طولانی مدت مراقبت خواهد شد. همین دستگاه شامل یک مرجع استوانه ای افقی سرباز یا این که سربسته می باشد که در آن آب داغ یا این که در رخ نیاز مواد شیمیایی می ریزند . یک عدد از نحوه های خشک کردن صنعتی ، خشک کردن اهمیت جریان پر سرعت هوای داغ در تونل یا قفسه خشک کن می باشد که در بعضی میوه جات مانند سیب کماکان در برج یا این که کوره های خشک کن شکل می گیرد . برای جزء‌جزء‌کردن تخمدان ، یک سری از دستگاه ها وجود دارد که عملیات تجزیه و پوست گیری محصولاتی مثل سیب و گلابی را بطور هم زمان انجام می دهد که امروزه به طور گسترده مورد به کار گیری قرار می گیرند . پوست گیری مکانیکی به طور کامل و صددرصدی نصیب های زائد را قطع نمی نماید ، از طرفی قابلیت جزء‌جزء‌کردن نصیب های صدمه چشم به اینصورت وجود ندارد ، لذا نیاز هست حساس بکارگیری نیروی افراد باتجربه عملیات تکمیلی را اهمیت بازدهی به اندازه انجام اعطا کرد . همین عمل تکمیلی ضمن شستشوی تام محصول ، مصرف آب بالا و هزینه بیشتری در برخواهد داشت . در وضعیت کلی شستشوی مهم اصولا بعد از پوست گیری و تمیزکردن تکمیلی ( برای برطرف کردن قسمت های ما‌نده پوست و موادی نظیر محلول های قلیایی و آب نمک که شاید در عملیات پوست گیری به عمل برده می شوند ) انجام می گردد . یک عدد دیگر از شیوه های نرم کردن پوست محصول استعمال از مواد شیمیایی نظیر محلول های قلیایی ( سود سوز آور ) می باشد که در پوست گیری محصولاتی مثل هلوهای چسبیده به طور وسیعی مورد استعمال قرار می گیرد . در فرآوری میوه ها عملیات پوست گیری از حساس ویژه ای برخوردار می باشد . این عملیات بصورت دستی و به طور مداوم در حالی که جنس روی نوارهای انتقال دهنده در حرکت هست ادامه می یابد . سینی های درون دستگاه بسته به مدل و دسته دستگاه میتواند مختلف باشد بعضی از دستگاه ها سینی ها متحرک و بعضا اثبات دارا‌هستند همنین محصول سینی های تعبیه شده در دستگاه هم متفاوت است بعضا بصورت پلاستیکی و برخی فلزی میباشد. این موضوع در گزینه میوه های خشک شده خانگی که بهطور تمام خشک نشدهاند و تا حدی رطوبت دارا هستند هم صحت میکند. در صورتی که به دنبال بهترین میوه خشک کن خانگی بازار هستید، این گونه را مدنظر داشته باشید. یک عدد چوب دارچین نیز درون قوری بیندازید و قوری را بر روی کتری درحال جوش بگذارید. ۶ قاشق غذاخوری نمک را در ۳٫۵ لیتر آب حل کنید و میوه ها را درون آن انداخته آن‌گاه خشک نمایید . در این روش محصول به کمک نقاله تسمه ای یا این که حلزونی از داخل اتاقک محتوی بخار عبور می کند دوران انجام بلانچینگ مشابه طرز قبل به گونه فرآورده بستگی دارد . منشا گرما به جهت گرم کردن هوا ممکن هست سوخت مستقیم گاز یا نفت یا لوله های محتوی بخار آب یا گرمای حاصل از مقاومت الکتریکی باشد . همین گرما کمک مینماید تا آب موجود در میوهها تبخیر شود اما خویش میوهها پخته نخواهند شد. در صورتی که شما هر جور سوالی در رابطه اصلی چه جایی و طرز استعمال از میوه خشک کن مایر 7979 دارید، می توانید اساسی ما در صفحه وب تماس بگیرید.

ایندکسر