[ad_1]

هفته خوبی برای معاملات عالی در سرخ کن های عمیق است. سرخ کن های عمیق فقط از بخشی از روغن پخت و پز مورد نیاز برای سرخ شدن عمیق استفاده می کنند. اغلب چند اسپری اسپری پخت و پز بر پایه روغن تمام آنچه که شما نیاز دارید هستید. ما پیشنهادات خوبی برای سرخ کن های عمیق از Potant Potant ، Chefman ، Dash ، Ninja و دیگران پیدا کردیم. اگر در مورد سرخ کردن هوا و پخت و پز همرفت تعجب می کنید (هر دو با هوای گرم طبخ می کنند) ، ما همچنین این پیشنهادات را ارائه می دهیم. شما برای دیدن بهترین معاملات سرخ کن روی این پست کلیک کرده اید ، بنابراین برای یافتن آنها به پایین اسکرول کنید.

بهترین پیشنهادات امروز برای سرخ کن های عمیق

چگونه سرخ کن عمیق درست انتخاب کنیم؟

با محبوبیت روزافزون دستگاه های سرخ کن عمیق ، انواع مدل های موجود در بازار به حدی افزایش یافته که انتخاب بهترین مدل برای آشپزخانه شما گیج کننده است. ملاحظات اصلی هنگام خرید سرخ کن هوا ، ظرفیت ، کنترل ها ، عملکردهای اضافی سرخ کردنی هوا و عملکردهای پخت اضافی است.

به طور کلی ، سبدهای سرخ کن پیدا می کنید که از حدود 3 لیتر تا 6 لیتر هستند. برای یک نفر یا یک زن و شوهر یا اگر می خواهید بال و سیب زمینی سرخ کرده را گرم کنید ، کوچکترها کاملا مناسب هستند. اگر می خواهید وعده های غذایی و وعده های غذایی کامل را برای خانواده ای با سرخ کن عمیق تهیه کنید ، حتی اگر فقط گاهی اوقات ، یک مدل بزرگتر بخرید.

سرخ کن هایی که به صورت دستی کار می کنند معمولاً دو تنظیم دارند: دمای پخت و پز و زمان پخت. در حالی که تنظیمات مورد نظر را می دانید ، شماره گیری را به دما و زمان صحیح بچرخانید و بگذارید تا بپزد. سرخ کن های دیجیتال معمولاً کاملاً آسان استفاده می شوند ، اما پیچیده تر از مدل های دستی هستند. اگر سرخ کنی که به آن نگاه می کنید پخت ، پخت ، پخت ، کم آب و غیره نیز وجود دارد ، به احتمال زیاد یک پنل کنترل دیجیتال دارد که غالباً با چند تنظیم از پیش تعیین شده برای حالت های مختلف پخت و پز یا انواع مختلف غذا دارد.

سرخ کن های تک کاره نوعی آشپزی انجام می دهند. اگر در حال حاضر یک اجاق گاز پر از وسایل دیگر از جمله توستر ، اجاق گاز همرفت و شاید کوره داخلی دارید ، یک سرخ کن چند منظوره فقط یک کپی است. از طرف دیگر ، اگر میز آشپزخانه در آشپزخانه شما باشد ، مدل چند منظوره یک خرید هوشمندانه است ، زیرا یک دستگاه می تواند اهداف مختلفی داشته باشد. یکی از ویژگی های رایج و مطلوب سرخ کن های عمیق ، قابلیت ترد بودن در خارج است. ترد بودن معمولاً آخرین مرحله در فرآیند سرخ شدن هوا است و ممکن است به یک جز additional اضافی جداگانه نیاز داشته باشد. از آنجا که غذاهای سرخ شده سنتی معمولاً ظاهری ترد دارند ، یک سرخ کن با عملکرد ترد اجاق گاز چند منظوره در نظر گرفته نمی شود. فقط یک سرخ کن کامل است.

همانطور که در بالا مشاهده کردید ، می توانید 50 تا 200 دلار یا بیشتر برای سرخ کن های عمیق هزینه کنید. مدل های بزرگتر با کنترل دیجیتال و عملکردهای پخت چندگانه هزینه بیشتری نسبت به سرخ کن های کوچکتر با کنترل دستی دارند فقط برای زمان و دما سرخ کردن.

آیا سرخ کردن هوا همان پخت و پز همرفت است؟

سرخ کن های عمیق در چند سال گذشته به قدری محبوب شده اند که شما فکر نمی کنید این یک فناوری جدید پخت و پز است ، تنها نخواهید ماند. بیش از 70 سال است که از فن آوری پایه سرخ کردنی هوا در آشپزی استفاده می شود. این پخت و پز همرفت نامیده می شود و هنوز هم نامیده می شود. سرخ کن های عمیق و اجاق های همرفت مواد غذایی را با استفاده از فن ها برای گردش هوای گرم طبخ می کنند.

در حالی که فناوری اساسی یکسان است ، اما حداقل در خالص ترین مفهوم آن ، اجرای آن متفاوت است. یک سرخ کن معمولی هوا معمولاً شبیه یک استوانه اسکات است. اجاق های همرفت معمولاً دارای یک شکل مستطیل با دری هستند که در قسمت جلو باز می شود تا یک یا چند سینی قابل جدا شدن را نشان دهد. این غذا که در یک سرخ کن عمیق پخته می شود ، روی یک قفسه در پایین یک سبد سیار قرار می گیرد. غذا را روی سینی ها یا قفسه ها بگذارید تا در اجاق های همرفت بپزد.

اجاق های همرفت معمولاً ظرفیت بیشتری نسبت به سرخ کن های عمیق دارند ، بنابراین اجاق ها می توانند همزمان غذای بیشتری برای پخت و پز در خود جای دهند. از آنجا که لازم نیست سرخ کن های عمیق فضای زیادی را با هوای گرم پر کنند ، سرخ کن های عمیق معمولاً غذا را سریعتر از اجاق های همرفت می پزند. سرخ کن های عمیق اغلب از اجاق های همرفت ، که از فن ها برای گردش هوای گرم در اطراف منطقه پخت و پز استفاده می کنند ، قوی تر هستند.

اجاق های چندکاره را می توانید پیدا کنید که گفته می شود هم سرخ کن های عمیق هستند و هم اجاق های همرفت. بر اساس اندازه و شکل ، می توانید دریابید که کدام یک از دو نوع یک دستگاه بیشتر شبیه است. هر دو فرم غالباً تنظیماتی برای پخت ، پخت ، پخت و کمبود آب دارند ، اما در اصل یا یک سرخ کن عمیق هستند یا یک اجاق گاز همرفت.

ما تلاش می کنیم تا به خوانندگان خود کمک کنیم تا بهترین پیشنهادات را برای محصولات و خدمات با کیفیت پیدا کنند و آنچه را با دقت و به طور مستقل پوشش می دهیم ، انتخاب کنند. قیمت ها ، جزئیات و در دسترس بودن محصولات و پیشنهادات این نشریه در هر زمان ممکن است تغییر کند. قبل از خرید حتماً معتبر بودن آنها را بررسی کنید.

Digital Trends می تواند در مورد کالاهای خریداری شده از طریق پیوندهای ما کمیسیون کسب کند ، که از کار ما برای خوانندگان ما پشتیبانی می کند.

توصیه های سردبیران






[ad_2]

منبع: tarahi-news.ir

ایندکسر